Top t este cel mai vechi festival de muzica rock din Romania avind 29 de editii intre anii 1983 si 2015. De-a lungul anilor festivalul a gazduit pe scena cei mai importanti artisti romani de gen si a constituit o rampa de lansare pentru multe nume devenite importante ale muzicii rock din Romania. In acelasi timp top t a oferit spatiu pentru formatii din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franta, SUA, Suedia.
Afectat in ultimii 5 ani de probleme financiare si de consecintele evenimentelor din clubul Colectiv ,factori care au limitat desfasurarea si amploarea festivalului,top t isi doreste in 2017 sa reia „rezistenta rock „.Top t a fost in 1996 primul festival de rock din Romania inregistrat live pe caseta audio ,top t a fost primul festival rock transmis integral la televiziune in anii ’90 la Storm TV si la TVR 2,apoi in anii 2000 a fost transmis integral online in timp real.In 2017 top t devine primul festival de gen caruia i se dedica o carte ,lansata in aprilie in Buzau si Bucuresti.Anul 2017 a adus si transpunerea digitala a editiilor din 1989 si incepind cu 1994 ,distribuirea filmarilor pe youtube.com aducind zeci de mii de vizualizari si o revigorare a imaginii festivalului .
Editia din anul 2017, cea de-a 30-a, va avea loc in perioada 15-16 septembrie, la AFTER CITY, intr-un spatiu nou, modern, semideschis,acoperit ,cu vizibilitate perfecta din orice unghi din public, cu sunet si lumini profesionale,intr-un ambient prietenesc care sa ofere atmosfera dinamica de festival , siguranta publicului si artistilor. Ca noutate si provocare vom avea in ficeare seara, cu o ora inainte de incepere,in pauzele dintre recitaluri si la final, ROCKOTECA sustinuta de animatori de renume
Tabloul festivalului a reusit sa aduca pe scena numele care nu au putut aparea in editia 2015: TAINE, TROOPER, DIRTY SHIRT, CELELALTE CUVINTE, alaturi de doua trupe laureate in anii ’80, SURVOLAJ si TRANS-EXPRES si de 6 formatii tinere si in ascensiune selectate de organizatori: AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, E-AN-NA, WHITE WALLS, ARASHAI, BLACKSHEEP, HTETHTHEMETH
Biletele si abonamentele se pot procura astfel:
– pina pe 1 august la preturi reduse: 50 lei/seara, 80 lei abonament /2 seri exclusiv on line la www.ambilet.ro.
– dupa 1 august vor putea fi achizitionate la preturile de 60 lei/seara si 100 lei abonament/2 seri si on line exclusiv la www.ambilet.ro si fizic la Libraria Faust (Piata Dacia Buzau).
Prietenii care vor sa sustina festivalul sint rugati sa ne contacteze la toptbuzau2017@yahoo.com. Pina la sfirsitul lunii iunie vom anunta si conditiile in care se pot procura abonamentele VIP ( numar limitat -50 ) si va vom informa si despre campania de stringere de fonduri.
Jurnalistii care doresc acreditare sint rugati sa trimita o cerere din partea organismului de presa pina la 25 august pe adresa toptbuzau2017@yahoo.com.
Desfasurarea pregatirilor, interviuri cu formatiile,noutati si detalii pot fi urmarite pe pagina noastra https://www.facebook.com/TOP-T-BUZĂU -Festival-Rock-1405651209498532
Top t 2017 este organizat de Asociatia HAIR REDIVIUS Buzau, Fundatia pentru Tineret Buzau si Alianta Culturala pentru Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.