Florin Stemate este noul primar al comunei Bisoca. El are 45 de ani și lucrează în Primăria pe care o va conduce în următorii 4 ani ca inspector principal. Florin Stemate a decis să candideze independent pentru funcția de primar și a reușit o performanță incredibilă, aceea de a-l învinge pe cel mai longeviv primar din județul Buzău, Gheorghe Beșliu, cel care a condus 26 de ani Primăria Bisoca. Noul primar de la Bisoca a mers în campanie singur, într-o comună care are o suprafața comparabilă cu cea a municipiului Buzău, dar în care locuiesc doar 1300 de suflete. Florin Stemate l-a învins pe Gheorghe Beșliu la o diferență de 200 de voturi. Actualul primar este rudă cu Beșliu, fiind căsătorit cu o nepoată de-a acestuia.

4 COMENTARII

  1. Sa speram ca noul primar se ocupa impreuna cu primarul de la Sarulesti si sa reabiliteze drumul Vintila Voda – Bisoca pt.ca e un dezastru pentru locuitorii acestor localitati.Pacat de natura mirifica de pe ac.meleaguri . ..

  2. la bisoca nici nu poti sa ajungi decat cu o masina capabila sau cu un cazan de care nu-ti pasa. poate calare este mai bine. vai mama noastra. nici 1000 de voturi nu sunt asa ca nu intereseaza pe hotii astia sa faca drumul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.