În urma problemele sociale din județul Buzău cauzate de condițiile meteo nefavorabile din ultimul timp, Centrul Cultural Francofon Buzău a hotărât să se implice activ alături de parteneri locali, naționali și internaționali în rezolvarea unor situații sociale dificile. Astfel, toți membrii, simpatizanții și ceilalti doritori pot aduce alimente greu perisabile, pături, obiecte pentru încălzit și iluminat, la centrul de colectare de la Galeria Mall, fiind apoi distribuite în județ cu ajutorul voluntarilor de la Centrul Cultural Francofon și al Jandarmeriei Române.
În al doilea rând, Centrul Cultural Francofon este partener în campania „Alaturi de ei!” în cadrul căreia se organizează la Sala Sporturilor ROMEO IAMANDI un centru de colectare pentru produse alimentare și îmbrăcăminteîn perioada 15 – 22.02.2012. Produsele colectate vor fi distribuite în perioada 23 – 24.02.2012 în zonele indicate de către Prefectura Judeţului Buzău ca fiind cele mai afectate.
Aspectul cel mai important are în vedere rezolvarea situațiilor dificile din satele judetului Buzău și pentru asta Centrul Cultural Francofon Buzau va organiza în luna martie și pe 20 martie 2012, cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, o campanie umanitară inttitulată „Oamenii de langa noi” prin care șă identifice și să rezolve problemele unor familii și ale unor școli din satele buzoiene aflate în zonele afectate.
În acest sens, toti cei care doresc să contribuie la campania „Oamenii de langa noi” pot depune sume în lei și în euro în conturile deschise la BRDE, filiala Buzău:
RON RO85BRDE100SV38788171000
EUR RO81BRDE100SV38788251000
Sumele vor fi folosite la achizitionarea unor alimente, produse de igienă și materiale de construcții pentru familiile și școlile din comunele afectate.
Pentru informatii suplimentare și propuneri Centrul Cultural Francofon pune la dispoziția celor interesați adresa de e-mail ccf.secretariat@gmail.com dar și numerele de telefon ale persoanelor care se ocupă de organizarea campaniei:
Gaston Lafargue – 0756049983
Plesea Maria – 0724011533
Echipa Centrului Cultural Francofon Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.