Centrul de zi pentru copiii cu deficiențe neuropsihice „Dumbrava Minunată” se va deschide de la 1 august. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, după ședința în care consilierii și-au dat acceptul pentru funcționarea instituției construite în curtea fostului spital Brătianu.
Noul centru va fi condus de fosta sefă a DGASPC, Claudia Roșioru, infirmându-se astfel zvonurile conform cărora asupra acesteia s-ar fi făcut presiuni pentru a părăsi sistemul de protecție a copilului, după înlocuirea cu Alina Bădulescu.
„Doamna Claudia Rosioru este în sistem în continuare și nu se poate pune problema că ar fi fost forțată să plece din sistem. Aceste schimbări care se fac nu se fac pentru subiecte de presă sau pentru scandal, ci doar pentru buna funcționare a instituției. Pe moment, am hotărât ca dânsa să ocupe funcția de director al centrului Dumbrava Minunată. Dacă își va îndeplini așa cum trebuie această sarcină va rămâne acolo”, a precizat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.