Transfuzii (2)
Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, a decis, sâmbătă dimineața deschiderea în mod excepțional a Centrului de Transfuzii Buzău pentru ca buzoienii care doresc să vină în sprijinul victimelor tragediei din București să aibă unde dona sângele de care este atâta nevoie. Astfel, conform deciziei CJSU, Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău va fi deschis atât sâmbătă cât și duminică între orele 1100-1400.
De asemenea, prefectul judeţului Buzău, în calitate de preşedinte al CJSU, face apel către toţi oamenii care pot dona sânge, să dea dovadă de solidaritate participând la această acţiune, primii care vor răspunde acestui demers fiind lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne pompieri, jandarmi și poliţişti care urmează să se prezinte deja pentru a dona lichidul vital.
Un incendiu puternic izbucnit vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert, s-a soldat cu moartea a 27 de persoane şi rănirea altor aproape 200. Victimele au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, 146 fiind în continuare internate, dintre care nouă în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi 14 la terapie intensivă la Floreasca. Totodată, zece dintre răniţii în incendiul din club, aflaţi la Spitalul de Arşi, sunt în stare gravă, cu arsuri pe corp, prognosticul în cazul lor fiind foarte rezervat.

1 COMENTARIU

  1. […] Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, a decis, sâmbătă dimineața deschiderea în mod excepțional a Centrului de transfuzii Buzău pentru ca buzoienii care doresc să vină în sprijinul victimelor tragediei din București să aibă unde dona sângele de care este atâta nevoie. Astfel conform deciziei CJSU, Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău va fi deschis atât sâmbătă cât și duminică între orele 1100-1400. De asemenea, prefectul judeţului Buzău, în calitate de preşedinte al CJSU, face apel către toţi oamenii care pot dona sânge, să dea dovadă de solidaritate participând la această acţiune, primii care vor răspunde acestui demers fiind lucrătorii Ministerului Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.