Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, l-a atacat astăzi în conferința de presă săptămânală pe președintele Consiliului Județean Victor Mocanu, pe tema promisiunilor făcute ieri de acesta la piciorul podului de la Vadu Pașii.
Preda a declarat că Mocanu știa situația obiectivului de la Vadu Pașii de ani de zile însă nu a mișcat nimic până acum. Mai mult, democrat liberalul spune că Mocanu a avut pe masă hârtii, atât de la Prefectură cât și de la Primăria Vadu Pașii, prin care i se aducea la cunoștință în mod exact situația podului și cererea autorității locale de a face ceva pentru oamenii care, din momentul închiderii podului pentru traficul rutier, trebuie să ocolească zi de zi kilometri întregi, ceea ce înseamnă timp și mai ales bani pierduți.
Acum însă, că se apropie alegerile, totul e posibil, chiar și reabilitarea podului de la Vadu Pașii, aflat brusc pe lista de priorități a lui Victor Mocanu.
”Am văzut că a început bătălia electorală. Promisiuni încă din precampanie că nu au făcut aia, lasă că fac eu podul. Dacă vroia să facă podul are adrese de la Prefectură și Primăria Vadu Pașii de un an de zile, n-a făcut nici o ședință pentru a da verde să primeacă bani de la Guvern și de la Consiliul Local, că s-a întregit proiectul. Vom vedea dacă promisiunile au acoperire în campania electorală, când ne vom duela și în hârtii, nu doar în bâlbâieli la televiziune.”, a declarat astăzi Cezar Preda.
Ieri, președintele Consiliului Județean Buzău a mers la piciorul podului de la Vadu Pașii și a promis în fața a circa 50 de oameni că va face podul pe care ”nici Preda și nici Berceanu nu l-a făcut”, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge în oraș.
Podul de la Vadu Pașii a fost închis circulației rutiere în 2005, obiectivul aflându-se în administrarea Ministerului Transporturilor. De-a lungul vremii, mai mulți politicieni au promis în redeschiderea podului, timp în care oamenii și-au pierdut speranța dar și încrederea în cei care i-au votat.

Ciprian STERIAN

4 COMENTARII

  1. Cate a semanat in timp de opt ani de cand tara este condusa marinareste, atatea voturi va lua!
    Adica sub 10 % , ceea ce este foarte mult pentru aceste epave!!!
    Asa sa le ajute DUMNEZEU!!!

  2. dl. Preda oricum ar face, tot se face de ras. Norocul lui cu dl Negoita, ca poate asa mai „trage” niste voturi. Cat despre vorbele ieftine ale bursucului de Mocanu, care a tinut mortis sa candideze ca are de paltit multe facturi, e jale daca nu castiga iar… in plus daca nu mai e la butoane dosarele o sa curga rauri si o sa-i faca mai noii lui adepti, mutati de la alte partide (cu plasa cu tot ) de curand la psd chiftele pentru prastie !

  3. sunt din scurtesti si stiu ca din 4 in 4 ani venea cezar preda la pod cu slugoi de la vadu pasii acum psd lea furat patentu ;cinei mai crede ; ce interesau sa faca podu daca il fac cu ce ne mai santajeaza peste 4 ani cautati alte vrajeli ca astea nu mai tin ‘la primaria vadu pasii trebuie schimbati toti nu numai primarul nu primarul mia bagat mina in buzunar ;nu primarul mia luat complementara ca nu iam dat spaga nu primarulimi trimite o amenda platita de inca 10 ori pina pierzi chitanta sa o platesti iar’;nu primarul asteapta spaga sami radieze o masina dusa la fier vechicu factura de 6 ani ‘ar trebui la fiecare birou pe usa sa se afiseze si spaga sa nu mai facem mai multe drumuri niste banditi toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.