În ziua de 26 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a fost organizat examenul pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Examinarea s-a desfăşurat în prezenţa reprezentanţilor Biroului Teritorial Buzău al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, respectiv Consiliului Teritorial Buzău al Corpului Naţional al Poliţiştilor, iar în urma susţinerii interviului structurat pe subiecte profesionale a fost declarat admis comisar de poliţie Tronaru Florinel.
Ofiţerul urmează a fi numit în funcţie prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
De asemenea, în ziua de 25 aprilie, comisar şef de poliţie Roman Gheorghe a fost declarat admis în urma susţinerii examenului în vederea ocupării uneia dintre funcţiile de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.Examenul a fost organizat la Inspectoratul General al Poliţiei Române.Comisar şef de poliţie Roman Gheorghe urmează a fi numit în funcţie prin dispoziţie a Inspectorului General al Poliţiei Române.
Cealaltă funcţie de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău este ocupată de comisar şef de poliţie Pantazi Laurenţiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.