CezarPREDA

La Buzău, Partidul Democrat Liberal pierde membri pe zi ce trece însă cu toate acestea președintele filialei buzoiene, deputatul Cezar Preda, este mai preocupat de soarta Mișcării Populare decât de ceea ce se întâmplă în propriul partid. Nereușind să stopeze migrația propriilor membri, Cezar Preda încearcă să-i determine pe populari să nu-i mai racoleze oamenii printr-o tehnică de psihologie inversă.
„ Mișcarea Populară este un proiect necesar pentru polarizarea şi coagularea celor care nu au făcut politică, care erau nehotărâţi, care nu agreează niciun partid politic de dreapta. Întotdeauna trebuie să existe un bidon politic de strângere a acestor opţiuni. Dacă îl sabotăm cu impurificarea lui cu oameni care sunt frustrați sau nemulțumiți de propriul lor obiectiv neatins în partidele de unde au plecat, atunci impurifică acest proiect din start. Vă pot spune că la Buzău acest proiect a fost impurificat din start”, a declarat deputatul Cezar Preda într-o conferință de presă.
Și pentru a fi și mai convingător, Preda îi avertizează pe conducătorii Mișcării Populare de la Buzău că nu le va fi foarte bine când liderii de la București ai partidului nășit de președintele Traian Băsescu vor afla cum s-au racolat membri din PDL.
„Acest concurs de lua oameni din PDL, nouă chiar nu ne face nici un rău pentru că experiența noastră ne face sa îi înlocuim, dar toată lumea în oraș vorbește de PDL second hand. Până se vor prinde și cei de la București o să zică: mă, ce faceți? Pe urmă vreți să ne unim cu ăia. Păi cum să ne unim cu ei? Poți să iei unu, doi, mai importanți, oameni curați care mai au habar și de ceva politică, dar nu așa. Ei au omorât din start acest proiect. Pe mine nu m-a bulversat nici o plecare. Avem resurse, o luăm de la capăt și înlocuim acolo unde este cazul”, a concluzionat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

  1. Dle Preda, nu te dezminti deloc! Nu crezi ca PDL alaturi de PSD si PNL adica dumneata, Boscodeala si Bigiu sunteti niste dejectii ale clasei politice buzoiene!!!Ai facut afaceri printr-un partid pe care l-ai mostenit si ai bagat oameni in puscarie, iar pe altii in mormant!!!RUSINE RUSINE sa-ti fie, iti vine sfarsitul politic in curand!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.