Cezar PREDA plecare

Deputatul Cezar Preda care miercuri a anunțat că demisionează din toate funcțiile deținute în partid a declarat că nu se va răzgândi cum a mai făcut-o în urmă cu un an, indiferent cine l -ar ruga să revină asupra deciziei. Totodată, deputatul buzoian a mărturisit că va face parte din echipa lui Cătălin Predoiu care va candida la prezidențiale, intenționând chiar să ajungă „mâna dreaptă” a fostului ministru al Justiției.
”N-am resentimente, țin la colegii mei, mă voi ocupa de organizația de la Buzău din postura de deputat, voi lupta pentru rezultate bune, îmi voi susține și voi lupta pentru candidatul la prezidențiale, voi face parte din echipa lui, mă voi duce peste tot cu el, dar nu pot să continui pentru că există această idee, că Preda este toxic. Nu există om politic sau emisiune în care să se vorbească de PDL și să nu înceapă cu Cezar Preda. N-am regrete, în organizația de la Buzău e însă o mare problemă, e bulversată, dar sper că dacă eu nu plec din partid, nu vor pleca nici alți oameni”, a spus Cezar Preda.
Deputatul de Buzău a adăugat că nu va reveni asupra deciziei de a demisiona din funcțiile deținute în partid, indiferent cine l-ar ruga să renunțe la acest gest.
”Nu voi reveni asupra deciziei chiar dacă pleacă Emil Boc. Eu l-am susținut mereu, nu eu i-am spus lui ”pleacă piticule de aici”, l-am susținut, dar ca să mă găsești pe mine țap ispășitor și acarul Păun eu nu accept, mă retrag eu. Acum e expus să o ia într-o direcție anume, ce va face , e treaba lui, am fost jignit de colegi: îmi pare rău pentru că am muncit atât dar nu mă voi răzgândi. Nu cred că demisia mea va fi urmată de alte demisii, eu am fost un solitar, nu am făcut găști și gășculițe. Acum trebuie să se aștearnă liniștea și armonia. Demisia mea nu e un război, e o linie pe care vreau sa o țină partidul, să fie unit. Mă retrag. Dacă le spuneam și eu ”ba pe-a mă-ti” ieșea Jihad, dar eu prefer să mă retrag”, a mai spus Cezar Preda.
În ce privește implicarea în campania electorală pentru alegerile prezidențiale și relația pe care o va avea cu Cătălin Predoiu, Preda a declarat că ”speră să fie mâna lui dreaptă”, adăugând că acesta își ”dorește enorm un PDL nou”.
”Cred că voi fi mâna dreapta a lui Predoiu, sper asta pentru că mi-am oferit serviciile, cred în el, nu pot să spun că ne leagă vreo prietenie pentru că eu am fost supărat rău pe el când era ministru că vroia să desființeze judecătoriile, dar mi a explicat , suntem oameni rezonabili și își dorește enorm un nou PDL iar eu voi fi lângă domnia sa ”, a mai declarat deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.