Deputatul liberal de Buzău, Cezar Preda, în prezent purtător de cuvânt al PNL București a fost dat în judecată de Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.
Firea îi cere lui Preda daune de 300.000 de euro pentru că acesta ar fi preluat in discursul său  citate din anchete jurnalistice neadevărate care îl acuză pe soțul fostei prezentatoare TV, Florin Pandele, de plagiat.
Deputatul buzoian a spus că ar fi primit citația la proces pe adresa de la Buzău, deși domiciliul său este acum în București și că pentru pretențiile ridicate, candidatul PSD la Primăria Capitalei ar fi fost nevoită să achite taxă de timbru de 3.000 de euro.

”Din taxa aceea mai bine profitau nişte copii care aveau nevoie şi erau în dificultate, aşa cum i-ar sta bine unui social-democrat, decât să îi pierdeţi la statul român, pentru că îi veţi pierde. Nu am absolut nicio contribuţie personală la ştirile care au evoluat pe presă, cu privire la subiectele menţionate”, a spus Cezar Preda citat de News.ro

Cezar Preda a precizat că acesta este al doilea proces de calomnie care îi este intentat după cel pe care l-a avut în 2008 în urma plângerii formulate de Adrian Năstase. după ce Preda l-a numit ”cel mai corupt personaj al scenei politice românești”.
Deputatul buzoian a mai declarat că se va prezenta la proces și se va apăra singur fără a cita nici un jurnalist din cei pe care i-a citat în luările de cuvânt.
Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, deputatul buzoian Cezar Preda a acuzat-o, pe 20 mai, pe candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, că programul ei seamănă a plagiat, iar rezultatul ei la alegerile locale va fi acela al unui elev, în urma copierii.

”Domnia sa nu putea fi mai prejos, după ce soţul descoperit de mass-media că e un plagiator notoriu, a încercat să dea vina pe PNL. Nu avem nimic cu domnul Pandelică, poate să plagieze cât vrea, dar ce facem cu doamna Firea?”, a spus Cezar Preda.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.