Se apropie cu pași repezi campania electorală iar lupta dintre cei care aspiră la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău se anunță pe viață și pe moarte. A spus-o astăzi într-o conferință de presă și liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, la rândul său aspirant la funcția de șef al județului.
Preda și-a criticat contracandidații, pe de o parte că au ajuns să transforme o luptă electorală într-o luptă pe viață și pe moarte, iar pe de altă parte, pentru că nu pun punctul pe I atunci când vin cu anumite acuze la adresa rivalilor lor.
”Avem doi candidați care se urăsc de moarte și care au transformat această luptă electorală într-o luptă pe viață și pe moarte, cu toate armele din dotare, legale sau mai puțin legale, se bat, se duelează, când apar în spațiul public vorbesc generalist unul despre altul, nu vin cu acuze cu subiect și predicat, încercând prin acest lucru – am observat și m-a deranjat – să arunce cu noroi și în ceilalți contracandidați. Este jenant pentru oameni care aspiră la conducerea acestui județ să nu pună punctul pe I în orice pas pe care-l fac zilnic. Îmi pare rău că nu vorbesc cu subiect și cu predicat și numai vă informează pe dumneavoastră și pe cetățeni că or să arate, la momentul potrivit ce a făcut ăla și ce a făcut celălalt”, a spus astăzi Cezar Preda.
De departe, cel mai dur atac din partea lui Preda a fost la adresa lui Victor Mocanu, cel care a declarat recent că deși a fost sfătuit de medici să-și vadă de viața sa și să lase tensiunile generate de ce înseamnă viața politică și campania electorală care se apropie, pentru că starea de sănătate i-ar putea fi deteriorată pe fondul acestui stres, a decis să meargă mai departe pe motiv că numai el poate conduce județul.
”Am văzut o expresie de genul. Eu asemenea tupeu nu am văzut în viața mea. De ce trebuie să spui asemenea fraze și să jignești alți oameni care aspiră la o funcție? Oare numai două mânuțe sunt pricepute în Buzăul acesta și curate? Numai două mânuțe se pricep să gestioneze acest județ? De fapt, nu sunt două, sunt vreo șase mânuțe! Buzoienii au nevoie de un mesaj clar și nu de genul. Ce sunt expresiile acestea?”, a conchis Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.