Cezar PREDA
Se apropie alegerile iar politicienii fac tot ce le stă în putință pentru a atrage electoratul. Cezar Preda, de pildă, are de gând să-și deschidă pagină de facebook, doar, doar, îi va atrage pe cei care vor merge la urne în viitorul apropiat.
Și ca să ademenească un număr cât mai mare de electori, democrat liberalul anunță că va posta fotografii cu ”purcel, cu pisică, cu cățel”, dar și gătind în bucătărie.
” M-am decis și eu, o să mi deschid o pagină de facebook. Am avut o perioadă, dar nu mi-a plăcut, acum ca sa te acceseze trebuie să pui poză cu purcel, cu pisică, cu cățel. N-am pisică, dar o să mi iau, like-urile cele mai multe așa le primești, mi-au zis și mie ăștia, bă dacă pui o poză cu asta… Îmi iau șorț de bucătărie, fac poze când gătesc, aia cu croșetatul nu, dar o să fac împletituri, făceam la lucru manual ștergare din foaie de porumb, și mai știu să fac breloc de chei din plastic”, a declarat deputatul Cezar Preda.

C.S.

1 COMENTARIU

  1. Țara arde, iar CP își face cont pe Facebook. Bine că știe să împletească foi de porumb pe care să le împartă în campanie, sigur îl va vota lumea. Un Like nu este egal cu un vot. Poți să-mi fii simpatic, domnule CP, dar asta nu înseamnă și că am încredere în politicianul CP. Cel mult vei atrage atenția unor piți plictisite să tot dea like-uri la cățeluși și maneliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.