După o pauză de o lună datorată unor problemele de familie, deputatul PDL, Cezar Preda a revenit, astăzi, în fața presei pentru a ”elimina din nelămuririle apărute pe timpul verii, din cauza caniculei ”. Cu această ocazie, liderul PDL Buzău a declarat că luna septembrie va fi una decisivă pentru desemnarea candidaților PDL la primăriile municipiilor și la cea de președinte a Consiliului Județean. În același context, deputatul democrat-liberal a ținut să precizeze că rezultatele sondajelor PSD prezentate la jumătatea lunii iulie de primarul Constantin Boșcodeală nu au fost cele reale iar partidul său își va face propriile sondaje pentru determinarea candidaților PDL cu șanse reale.
”Remarc decența celor din PNL pentru că știau că rezultatele nu sunt așa cum le-au prezentat cei din PSD și i-au lăsat să se expună la televizor, stârnind apoi reacția negativă a conducerii centrale. Rezultatele la PSD au fost unflate iar noi vom face un sondaj în septembrie și vom stabili exact care vor fi candidații PDL în alegerile locale”, a declarat deputatul Cezar Preda.
De asemenea, Preda a ținut să precizeze că înscrierea sa în cursa pentru câștigarea fotoliului de primar al orașului Buzău nu este bătută în cuie și că Organizația va decide candidatul la Primăria municipiului reședință de județ: ”Eu am facut un pas înainte și am anunțat Organizația că doresc să candidez la municipiu. Vom hotărî împreună dacă sunt cea mai bună soluție. E posibil să fie și altele mult mai bune. Vom vedea în urma sondajelor cum se va așeza în echipă PDL.”
Liderul democrat-liberal buzoian a ținut să precizeze că la nivelul Organizației Județene s-au identificat doi posibili candidați pentru postul de președinte al Consiliului Județean care vor fi trecuți în sondajele ce vor fi demarate la începutul lunii viitoare. Tot doi candidați se vor lupta în interiorul partidului și pentru fotoliul de primar al municipiului Râmnicu Sărat în timp ce Primăria Buzău nu este vizată decât de deputatul Cezar Preda.
”La județ avem două variante pe care le vom introduce în sondaj și din care vom alege unul pe care îl vom face public până la finalul lunii septembrie. La primăria municipiului Buzău nu m-am înscris decât eu, dar dacă o mai vrea cineva o poate face cu cea mai mare plăcere pentru că nu este o chestiune de ambiție să te duci să te bați cu un primar care spune că totul este excelent. În septembrie se va face si un sondaj la Râmnicu Sărat unde avem două variante din care vom alege un candidat pe care să îl facem public la sfârșitul lunii septembrie”, a încheiat deputatul Cezar Preda.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/08/Cezar-PREDA.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.