În prima etapă a Ligii a II-a, Gloria Buzău a pierdut, în deplasare, în fața echipei F.C. Snagov  cu scorul de 0-2. Deși meciul a fost plin de ocazii, ambele goluri ale partidei au fost marcate în cea de-a doua jumătate a partidei. Mai întâi, Cristian Cristea a scăpat singur cu portarul Sârbu după un atac al buzoienilor și a marcat pentru 1-0 dintr-o poziție pe care buzoienii au considerat-o neregulamentară. A doua reușită a gazdelor a venit 10 minute mai târziu după ce capitanul Viorel Dinu a fructificat o lovitură libera obținută de Nistor.  Meciul s-a încheiat sub asediul gazdelor la poarta lui Sârbu care au mai ratat patru ocazii de a majora scorul în minutele 72,79, 82 și 85.

Componența echipelor:

 

F.C. Snagov: Baruch – I. Popa, Zeciu, D. Bratu, L. Filip (46 Bâtfoi) – Bereşoae (77 Al. Stancu), Săceanu, R. Iancu, M. Florea – V. Dinu II (cpt.) – Cr. Cristea (66 A. Nistor)

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

 

Gloria Buzău: Sârbu – Jercălău (77 Bg. Spătaru), Berceanu, Tabără, Boboc – M. Puşcă (cpt.) – C. Puşcă, Horovei, D. Prodan (77 M. Manea), Corcoveanu – Ad. Câmpeanu

Antrenor: Mihai Ciobanu

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.