Cezar PREDA si Raul FLORESCU
Deputatul Cezar Preda a declarat marți într-o conferință de presă că rezultatul alegerilor de duminică este urmarea faptului că poporul român a avut ”o supărare” pe Victor Ponta.

Pe de altă parte, Preda a subliniat că PNL și PDL nu au avut nici un merit în alegerea lui Klaus Iohannis în fruntea țării, dând asigură că Traian Băsescu nu va avea nici un rol în viața și activitatea noului ales. ”

”Știm că nu noi suntem cei pe care i-a votat poporul ci oamenii l-au votat pe Iohannis. Noi nu am făcut altceva decât să încercăm să oprim această mașinărie mizerabilă a PSD de furt a alegerilor, întărită de transpartinicii care s-au dus acolo pe bani grei. Nu am avut nici un merit, nu că a fost Preda bun sau altul de la PNL sau PDL, ci a fost supărarea poporului pe Victor Ponta și PSD. Noi am avut un candidat serios, un candidat bun, care a fost dorit , pentru că altfel lumea nu venea la vot”, a spus Cezar Preda.

Cezar Preda a mai declarat că ideea că Traian Băsescu va fi următorul premier este o ”marotă a PSD” , Cătălin Predoiu urmând a fi ales în fruntea Guvernului atunci când se va schimba majoritatea.

” Va trebui să uitați acest nume pe care Ponta și trepădușii lui îl folosesc. Băsescu nu va avea nici un rol în activitatea și viața lui Iohannis. Ponta și Băsescu sunt istorie. Avem un premier atunci când vom avea majoritate va fi Cătălin Predoiu. Asta cu Băsescu premier e o marotă a PSD ca să justifice faptul că nu pleacă din Guvern”, a spus Cezar Preda care a subliniat ideea că Victor Ponta și actualul Guvern trebuie să demisioneze iar cei care sau majoritate să desemneze alți oameni în fruntea Executivului”, a declarat Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.