Cezar PREDA
Aviz buzoienilor care au votat cu urna mobilă fără ca starea de sănătate să le impună acest lucru. Liberalii buzoieni au anunțat prin deputatul Cezar Preda că vor continua verificările la toți cei peste trei mii de buzoieni care au solicitat urna mobilă pentru a vedea dacă cererile au fost justificate.
“Va fi verificat fiecare cetățean care a cerut urna mobilă din cele peste 3000 de cereri. Va fi verificat fiecare vot pe liste suplimentare. Nu trebuie să ajungem la România lui Ponta și a lui Dragnea. Nu la hoțiile și șpăgile luate și la banii publcii dați priamrilor ca să aducă voturi, trebuie să mergem către o Românie curată. Nu ne oprim la gândul că au trecut alegerile”, a declarat deputatul buzoian Cezar Preda.
Acțiunea liberalilor de verificare a fiecărei persone care a solicitat urna mobilă la turul doi al alegerilor pentru desemnarea președintelui României vine după ce duminică, la cel de al doilea tur de scrutin, numărul solicitărilor de urnă mobilă au crescut în mod neașteptat față de primul tur iar o parte dintre solicitanți nu au fost găsiți la domiciliu dovadă că erau transportabili și nu ar fi avut nevoie să pună pe drumuri reprezentanții secțiilor de votare.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.