Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că Victor Ponta nu mai are nicio şansă de a rămâne premier după alegerile din decembrie, menţionând că USL trebuie să-şi caute un nou lider şi că toată Europa este convinsă că preşedintele PSD a plagiat şi trebuie să plece. Întrebat ce şanse are Victor Ponta să rămână prim-ministru după 9 decembrie, Preda a răpuns, într-un interviu la RFI: „Nici o şansă! Şi eu nu sunt un om care să spună nişte lucruri ca să atace sau ca să arate că este în Opoziţie. Domnul Ponta nu mai are nici o şansă!”.
„Am spus acum doi ani de zile, când discutam cu lideri politici ai PSD-ului, că Adrian Năstase în plan european este un om mort, cu ghilimelele de rigoare. El este viu încă în România. S-a dovedit până la urmă că am perfectă dreptate, pentru că eu ştiu care e percepţia diplomaţiei europene şi a politicii europene. Iar acum vă spun, Victor Ponta nici nu mai există în Europa! Şi nu o spun ca să mă bucur, că e un om tânăr şi mie până la urmă îmi pare rău de oamenii care încearcă să-şi construiască o carieră. Dar modul cum s-a poziţionat el, cu plagiatul pentru care nu-l iartă nimeni în Europa… poate să mai facă şapte comisii în România! Toată Europa e convinsă că el a plagiat şi că trebuie să plece, iar eu cred că USL-ul trebuie să-şi caute un nou lider”, afirmă prim-vicepreşedintele PDL.
El crede că USL nu-l va nominaliza pe Victor Ponta drept premier. „USL-ul îşi caută deja prim-ministru. Ştiu că în fibra sa, PSD-ul ştie ce să facă pentru a rămâne un partid european”, a spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.