Biroul Politic Național al PNL a numit preşedinţi unici de organizaţii în 11 judeţe şi diaspora, în cadrul procesului de fuziune dintre PNL şi PDL. Reuniunea liberalilor a adus și o surpriză:  deputatul Cezar Preda, mulți ani lider politic în Buzău, a fost numit la şefia filialei Dâmboviţa.

”Am votat preşedinţi unici în 11 organizaţii: Bacău, Caraş Severin, Cluj, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Prahova, Sălaj şi Teleorman, precum şi în filiala diaspora”, a spus Vasile Blaga.

El a precizat că la Bacău organizaţia va fi condusă de Ionel Paler, la Caraş Severin, de Marcel Vela. La Cluj, filiala judeţeană va fi condusă de Daniel Buda, iar la Dâmboviţa, de către deputatul Cezar Preda.

5 COMENTARII

  1. el cmandante infrangatorul s-a dus sa rezolve si organizatia PNL Dambovita dupa ce a rezolvat organizatiile PNL Buzau si Bucuresti. pe CEZARICA il intereseaza decat locul 1 pe lista de deputati 2016 ca sa iasa pe vot politic pnl la Dambovita pentru ca la Buzau si Bucuresti nu avea sanse nici la redistribuire

  2. Iata inca o dovada ca PNL-istii sunt o adunatura de tembeli , pe care ii duc de belciug , o mana de derbedei !Puteam sa pariez ca Preda se va instala in alt judet , sa-i mai distruga si pe altii si sa-i pacaleasca cu un nou mandat , la Buzau se alegea cu fundul plin de suturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.