Cezar PREDA
Copreședintele PNL Cezar Preda a recunoscut, joi, într-o conferință de presă,că nu se va așeza niciodată la masă cu membrii fostului PNL. Este pentru prima dată când deputatul buzoian admite că între membrii celor două formațiuni politice care au dus la formarea noului PNL, respectiv fostul PDL și vechiul PNL, există disensiuni majore și spune că nu există cale de împăcare.
„Eu niciodată nu am cerut nimănui scris să fie dat afară din partid. Dacă voi credeți că eu vreodată mă voi așeza la aceeași masă cu niște neica nimeni care cer în scris ca eu să fiu dat afară din PNL înseamnă că ați făcut degeaba jurnalism. Nu am stat eu la masă cu Ion Vasile când era frate cu mine la guvernare dar cu oameni care cer la București ce gândesc ei seara la băutură, să plece Preda, să plece consilierii… Nu se poate așa ceva. Eu vreau să câștigăm și Primăria și Consiliul Județean și nu vrea Preda pentru că nu eu candidez dar nu vreau nici să promit nimănui nimic. Vreau să creștem o clasă politică responsabilă care să schimbe orașul asta”, a declarat deputatul PNL, Cezar Preda.

2 COMENTARII

  1. Niste ” neica nimeni” se poate spune si invers, in afara de mandatul de deputat , acest „mare politician” de Buzau , a castigat pe plan local si judetean vreo alegere ? Pe primul plan a pus propria inavutire si viata personala . Ne-a lasat cea mai placuta japca prin semnatura madamei pe cand conducea agentia de reglementare preturilor in energie – PLATA CALDURII DIN SUBSOLURILE BLOCURILOR . Este cazul sa nu mai faca valuri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.