Cezar PREDA

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a făcut, vineri, un apel către democrat-leberali pentru a-l susţine drept candidat la alegerile prezidenţiale pe Cătălin Predoiu, spunând că îşi roagă colegii de partid, „fie ei blonzi, bruneţi, şateni”, să nu mai „inventeze” alţi candidaţi la Preşedinţie.
„Vom face tot ceea ce putem ca buzoianul Cătălin Predoiu să devină preşedintele României şi recomand tuturor colegilor mei să facă la fel. Aş vrea să-i rog pe colegii mei de partid, fie ei blonzi, bruneţi, şateni, să nu mai inventeze alţi candidaţi la preşedinţie şi să respecte decizia partidului de a avea candidat pe buzoianul Cătălin Predoiu. Mai grav este când această analiză de nesusţinere vine tot de la un buzoian. Eu nu aş face niciodată aşa ceva”, a declarat Cezar Preda.
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că „se vorbeşte” despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia.
„După europarlamentare vom vedea care ar fi cel mai bun candidat pentru partidele de dreapta, în speranţa că după europarlamentare se vor aduce argumente pentru a merge cu un candidat comun la prezidenţiale. E devreme să spunem ce se va întâmpla cu candidatura domnului Predoiu, aşa cum noi pe dreapta mai avem un candidat, pe domunul Ungureanu şi se vorbeşte şi de candidatura lui Emil Boc”, a afirmat Elena Udrea la Adevărul live.
Udrea a spus că, astăzi, Emil Boc spune că nu este interesat de această candidatură, dar momentul în care se vor seta candidaturile va fi după europarlamentare.
„Cel care este cel mai bine cotat după europarlamentare, care a avut capacitatea să adune cele mai multe voturi, să mobilizeze cel mai bine electoratul, adăugat la aceste criterii, o să fie candidatul dreptei, indiferent cum se numeşte el. Dacă se numeşte Predoiu, să fie Predoiu, dacă se numeşte Pavelescu, să fie Pavelescu, dacă este domnul Boc, cum sperăm noi, să fie domnul Boc”, a spus Udrea.
Ea a arătat, însă, că Predoiu este „doar candidatul PDL” şi nu face tandem cu Traian Băsescu.
„Din tot discursul domnului Predoiu, vi se pare că dânsul este un candidat care să meargă în tandem cu preşedintele?”, a adăugat Udrea.
Ea a spus că îl vede pe succesorul lui Traian Băsescu doar alături de acesta, dar Cătălin Predoiu şi Vasile Blaga au altă viziune.
La jumătatea lunii decembrie, preşedintele PDL, Vasile Blaga, anunţa că, în urma alegerilor interne, a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidenţiale Cătălin Predoiu, acesta obţinând 100.000 de voturi, în timp ce Gheorghe Falcă a obţinut 40.000 de voturi.

1 COMENTARIU

  1. Nici că se putea alege un candidat mai șters pentru prezidențiale decât Predoiu. Individul ar fi depășit și de omul invizibil la alegeri. Lipsit de carismă, dar mai ales de idei și atitudini, Predoiu are o singură misiune: să piardă. Cu atât poate ieși în față PDL-ul, partidul unui singur politician, TB, cel la umbra căruia nu a crescut nici măcar buruiană. Și cine ar fi contracandidatul lui CP pe lista scurtă a partidului? Ungureanu, prim-ministrul Bepanthen, băiatul cu obraz fin? Sau Falcă?!
    Dacă tot merg la plesneală, mai bine ar alege o figură culturală de prestigiu, cine știe, poate vor câștiga…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.