Tily Spoitoru

Polițistul Alexandru Tudorel este suspectat ca a înlesnit participarea lui Costel Tudorache zis Tily Spoitoru la mai multe petreceri și întâlniri cu prietenii și familia deși respectivul se afla în arestul IPJ Buzău după ce ar fi fost condamnat de Tribunalul Cluj la 3 ani de închisoare alături de alte persoane pentru aderarea sau sprijinirea unui grup, în vederea săvârşirii de infracţiuni. Tudorache era un împătimit al petrecerilor cu lăutari la care participau deseori maneliști celebri

Pentru ca i-ar fi înlesnit lui Tudorache participarea la petreceri dar și că i-ar fi permis să beneficieze de serviciile frizerului personal polițistul buzoian ar fi primit în schimb materiale de construcții în valoare de 2 milioane de lei vechi, după cum spun procurorii DNA care au cercetat cazul.
După ce a intrat în vizorul DNA, Șeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a solicitat eliberare din funcția deținută.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Florina Crucianu, în cursul anului 2013, poliţistul a fost eliberat din funcţia de şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău sprijină activitatea desfăşurată în acest caz de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciului Teritorial Ploieşti.
Totodată, sursa citata a declarat că o cercetare prealabilă a lui Alexandru Tudorel a fost declanșată și în plan intern pentru a clarifica situaţia din punct de vedere disciplinar dar și că, în situaţia în care faţă de poliţistul respectiv vor fi luate alte măsuri procesuale-penale, vor fi dispuse măsurile prevăzute de Statutul Poliţistului.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.