Deputatul PNL, Cezar Preda, a declarat într-o conferință de presă că nu are nici un fel de relație cu nimeni din conducerea PNL Buzău decât cea instituțională, spunând că a ales să facă acest pas pentru că tot mai multe voci din interiorul partidului afirmau că nu pot lucra și nu pot face performanță din cauza sa.

„PNL Buzău e o organizație în efervescența pregătirii alegerilor și eu sper ca ea să se mobilizeze. Nu am nici un fel de relație cu cei de acolo, nici bună, nici rea, dar vin când au ceva să îmi spună și nu discut cu nimeni în afara cadrului instituțional, nici din fostul PDL, nici din vechiul PNL, pentru că doar așa pot fi mobilizați să facă treabă. Să scoatem din ecuația gândirii lor că nu se făcea ceva din cauza lui Preda. Preda era cel care nu îi lăsa să câștige și acum o să vedeți că îi las să lucreze și să câștige și o să mă bucur alături de ei. Nu încerc să îi influențez sau să îi determin să facă ceva. Dacă vor să îi ajut cu ceva atunci îi voi ajuta, dar în rest nu am altfel de relații și nu doresc să am alte relații…”, a declarat deputatul Cezar Preda.
Chiar dacă este un fel de supervizor al organizației PNL Buzău, Preda spune că nu știe cine va fi candidatul organizației pentru postul de primar al municipiului și că așteaptă cu interes să vadă cine va fi nominalizat.

„Voi ați văzut candidatul de primar? Că eu nu l-am văzut. Ei sunt mai transparenți decât mine. Ați văzut că eu am plecat seara și dimineața am aflat din presă că au luat deja 6 primari. Așa că eu cred că voi o să aflați candidatul înaintea mea, dar, presupun că va fi unul care va câștiga. Eu cred sincer în șansele PNL la Primăria Buzău și cred că cine se va bate cu PSD va câștiga. Cine va face blat cu ei și cine va trece pe lângă ei nu va câștiga nimic. E prima dată de 16 ani când nu sunt angrenat în campania de locale. Trebuie să demitizăm că unii ar face mare politică, dar nu pot din cauza lui Preda”, a declarat deputatul buzoian.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.