Deputatul Cezar Preda sare, din nou, la gâtul prefectului George Sava, căruia îi solicită demisia pentru că în opinia sa „nu are ce căuta în această funcție”. Preda spune că a crezut că va fi schimbat din prima fază de către Dacian Cioloș dar presupune că premierul i-a mai acordat un răgaz de o săptămână.

„Eu am crezut că îl schimbă dar cred că îl va schimba săptămâna aceasta. Nu are ce să caute … El este un obedient al PSD și al cercului de interese care este inodor, incolor, nu se implică în nimic așa cum au fost toți cei care s-au băgat slugă la PSD. Asta este, e o slugă la PSD. Ce sa facă și omul? El stă bine, îi plac astea cu depunerile de coroane, cu evenimentele pentru că ei la astea se remarcă. Se ridică pe vârfuri când stau pe strapontina aia acolo, când le cântă fanfara… Asta este visul lor, să le cânte fanfara și să se uite unul la altul când se depun coroane”, a declarat deputatul Cezar Preda.

Contactat telefonic, prefectul George Sava a declarat pentru Observatorul Buzoian că nu vrea să comenteze declarațiile politicianului.
„Nu vreau să comentez în nici un fel declarațiile domnului Cezar Preda pentru că nu vreau să intru în polemică cu un om politic. Eu nu fac politică, nu candidez nicăieri și cred că sunt alți oameni care pot evalua activitatea mea din ultimii doi ani din Instituția Prefectului”, a declarat prefectul județului, George Sava.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.