Prim-vicepreședintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a taxat dur intenția Guvernului de a introduce o lege care să îndemne populația șa denunț și delațiune. Astfel, Cezar Preda l-a calificat pe premierul Victor Ponta ca fiind un comunist intolerabil.
„Instigarea populaţiei la denunţ îl clasifică pe Ponta în tabloul comuniştilor intolerabili. Aceștia făceau denunţ şi delaţiune pentru orice. Ponta, reintroduce după 22 de ani practica potrivit căreia vecinul să te denunţe ca s-o ducă el mai bine. Halal gândire, halal premier tânăr”, a firmat președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda.
Nici echipa condusă de premierul Victor Ponta nu a scăpat de criticile deputatului democrat-liberal. Acesta l-a luat în vizor și pe secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Liviu Voinea, cel care ar fi de fapt autorul propunerii de impozitare a piscinelor și de introducere a recompenselor pentru cei care toarnă laF isc informații care pot aduce bani la bugetul de stat.
„Domnul Voinea este exemplul clar a ce înseamnă să fii în tribună şi apoi să treci în teren. Când era în tribună era un mare comentator, când a intrat în teren primele două fraze pe care le-a putut spune au fost că a găsit soluţii pentru România. Să impoziteze piscinele şi să instaureze denunţul ca să aducă bani la stat. Atât au produs tinerii lui Ponta, atât au putut”, a afirmat liderul democrat-liberal buzoian Cezar Preda.
Pe de altă parte, nici premierul Victor Ponta nu a fost prea încântat de găselnița secretarului de stat Liviu Voinea. După ce tot mai multe voci au criticat proiectul prin care s-ar putea strânge informați de la cetățeni pentru a aduce bani la buget, premierul i-a sugerat lui Liviu Voinea să-și prezinte mai întâi propunerile în fața Guvernului și abia apoi să le facă publice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.