Cinci aleși județeni au depus, joi, jurământul de credință în urma validării mandatelor de către Tribunalul Buzău. Este vorba despre supleanți care au intrat pe locurile rămase vacante în urma renunțări la mandat a celor înscriși pe listelele electorale.

Printre cei cinci consilieri județeni care au depus joi jurământul de credință se află Constantin Popa, fost senator ales pe listele PP-DD care a intrat în deliberativul județean din partea PMP, solistul și compozitorul Georgian Mărgărit care a fost ales pe listele alianței PSD-Pro România și Felix Enescu din partea PNL care a fost consilier județean și în mandatul trecut.

Ceilalți doi consilieri care au depus jurământul de credință Stan Sorin Valeriu și Savu Marian vin din partea alianței PSD-Pro Buzău.

Astfel, deliberativul județean este acum aproape complet având în componență 31 de aleși plus președintele CJ, urmând ca în următoarele ședințe să fie desemnat un alt ales local în locul locului rămas vacant după demisia lui Carmen Ichim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.