Nu e pentru cine se pregătește, este pentru cine se nimerește… Temerile liberalilor buzoieni că reprezentanții PMP ar putea fuziona cu PNL au fost risipite parțial, marți, la conferința de presă a PSD Buzău. Patru primari aleși pe liste PMP și unul ales pe liste PRO-România au fost prezenți, marți, în sediul PSD în așteptarea excluderilor din partidele pe listele cărora au fost aleși pentru a nu-și pierde mandatele.

„Partidul Social Democrat, în partea de administrație locală, continuă să sprijine toate comunitățile, continuă să fie performant, continuă să fie în relație directă și permanentă cu aleșii locali lucru care nu a rămas neobservat și în alte zone politice. Ne bucurăm să avem printre noi  primarii care nu aparțineau Partidului Social Democrat. Cinci distinși primari care vor merge de acum încolo într-o echipă de performanță alături de Partidul Social Democrat”, a spus președintele  interimar al PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu.

Cei patru primari PMP sunt Matei Sorin-Zărnești, Săcuiu Vasile-Scorțoasa, Ștefan Gheorghe-Colți ș Burducea Petre Petrică de la Năeni cărora li s-a alăturat și Rodica Bîrlă de la Puiești aleasă pe listele Pro-România.

Potrivit secretarului general al PSD Buzău, deputatul Romeo Lungu cei cinci nu au semnat adeziuni la PSD, caz în care și-ar putea pierde mandatele și așteaptăsă fie excluși din partidele pe listele cărora au fost aleși.

3 COMENTARII

  1. […] mandatele și așteaptăsă fie excluși din partidele pe listele cărora au fost aleși.The post Cinci primari aleși pe liste PMP și Pro-România veniți la PSD în așteptarea excluderilor din f… first appeared on Observatorul Buzoian. Citeste mai […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.