UPDATE: Fănică Bârlă a confirmat pentru Observatorul Buzoian că s-a înscris în cursa pentru a fi candidatul PSD la Primăria municipiului reședință de județ.
”A renunțat domnul doctor Ioniță și am rămas eu, mai sunt în cărți Sorin Lazăr și Constantin Toma. Nu știm când se va lua decizia finală, președintele partidului, Marcel Ciolacu, a fost plecat câteva zile, de asemenea Petre Emanoil Neagu a fost plecat, vom vedea, cert este că m-am înscris în cursa pentru Primăria Buzău”, a declarat luni pentru Observatorul buzoian, Fănică Bârlă.

Filiala buzoiană a PSD nu are încă stabilit cine va candida pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Se tot fac cercetări sociologice, se tot caută omul potrivit care să aibă șanse la câștigarea fotoliului rămas liber după 20 de ani cât a fost ocupat de Constantin Boșcodeală.
Potrivit unor surse politice, Fănică Bârlă ar fi ultimul pe lista PSD care ar vrea să intre în cursa electorală, deși inițial anunța că îl va sprijini cum va putea mai bine pe medicul Victor Ioniță.
Ultimele vești dinspre PSD sunt însă acelea că Bârlă ar fi intrat în sondaje și ar fi ieșit Ioniță, astfel că acum lupta internă s-ar duce între viceprimarul cu atribuții de primar și omul de afaceri, Constantin Toma. De asemenea, Sorin Lazăr mai nutrește la funcția de primar și la sprijin din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.