Liberalii buzoieni rămași fără șef după demisia lui Cristinel Romanescu trebuie să își găsească urgent un șef de organizație ca să se poată pregăti de lupta pentru alegerile parlamentare din iarnă.

Cine va face însă cărțile pentru a găsi rapid un președinte de partid?

Organizația Județeană a PNL Buzău avea în mod normal structuri alese și ar fi urmat la conducere unul din cei doi primvicepreședinți numai că birourile politice locale au fost dizolvate de la Centru odată cu demisia președinților de organizații.

Prin urmare noul președinte interimar va fi desemnat de la Centru la propunerea secretarului General al PNL, Rober Sighiartău după ce acesta va participa la o întâlnire cu organizația județeană a PNL Buzău cel mai probabil în zilele ce urmează. Ulterior, Sighiartău va propune un nume ce trebuie validat de Biroul Politic Național.

Rămâne de văzut dacă liberalii buzoieni vor avea vre-un cuvânt de spus în fața secretarului general al PNL sau acesta va veni la Buzău cu temele făcute și cu numele pe care urmează să îl propună gata stabilit deja în eșaloanele secunde ale Secretariatului General al Guvernului acolo unde se află liberali de seamă de la Buzău, pricepuți în a-i sufla în ureche lui Antonel Tănase, și care au venit să salveze partidul de fiecare dată când au simțit miros de sânge.

Cât despre posibilele nume ce ar putea prelua partidul… nu sunt decât câteva variante însă cel ales,  trebuie să fie mai mult decât motivat să lupte împotriva PSD și a liderului său Marcel Ciolacu a cărui organizație a scos cel mai bun scor pe țară la recent încheiatele alegeri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.