Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu demisionează de la șefia organizației în urma rezultatelor obținute de PNL la alegerile locale. Decizia a fost luată alături de mai mulți lideri din toată țara care se regăsesc în situația de a avea scoruri mai mici de 27% la votul politic.

„Alegerile locale din septembrie 2020 sunt un obiectiv ratat pentru PNL Buzău.

Îmi asum integral această neîmplinire. In consecință, am hotărât să-mi dau demisia de onoare din funcția de președinte al filialei.

Am petrecut in această funcție câțiva ani extraordinari. Am reușit, printre altele, să obținem un scor istoric pentru candidatul nostru la alegerile prezidențiale, un scor bun la europarlamentare si avem acum filiale si candidați proprii in toate localitățile. Practic, am reconstruit organizația dupa ce fusese decimată de efectele ordonanței traseismului politic 55/2014 data de PSD.

Voi continua alături de Partidul National Liberal. Voi susține organizatia locală cu toata energia si experiența mea politică.

Multumesc echipei PNL Buzău pe care am avut bucuria si onoarea să o conduc acești ani si multumesc buzoienilor care au avut incredere in noi!”, a transmis liderul PNL Cristinel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.