Un nou cinematograf a fost deschis joi la Buzău și îi așteaptă pe pasionații de filme în cinci săli de cinema cu o capacitate de peste 800 de locuri. Noul cinematorgraf  inaugurat în urma unei investiții de 5 milioane de euro a fost inaugurat joi dimineață în prezența criticului Irina Margareta Nistor, a prefectului Silviu Iordache și a primarului Constantin Toma.

27 este o cifră simbolică pentru Cinema City România. Astfel, pe 27 mai 2021 Cinema City inaugurează în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România, și marchează împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.

Ce au în comun Tel Aviv, Londra, New York, București sau Buzău? Pasiunea de a viziona filme bune în cinematografe la standarde internaționale. Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume – tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare.

Lider de piață în România, Cinema City contribuie la relansarea pieței de cinema din România care a trecut prin momente dificile în ultimul an. Începând din momentul intrării pe piaţa din România, Cinema City şi-a luat angajamentul de a recrea şi a dezvolta infrastructura de cinema. Astfel, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investițiile și în anul 2021, deschizând în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii și astfel ajunge la 242 de ecrane în toată țara.

În plus, Grupul Cineworld a preluat acum trei ani lanţul american Regal Cinemas, creând, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piaţă de aproximativ 500 milioane de persoane şi fiind prezent în 10 ţări, cu peste 9,500 de săli de cinema în Europa, Israel şi SUA.

„Așa cum spunea Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce în ce mai conectată, iar culturile se întrepătrund și acest lucru reprezintă o oportunitate esenţială pentru noi de a le oferi spectatorilor posibilitatea  de a viziona în cele mai bune condiţii producţii locale și internaționale.”, a spus Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România. 

Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria în care activăm și un capitol important pentru  compania noastră în România. Cinema City își continuă strategia și inovează continuu, reamintindu-le permanent spectatorilor că sala de cinema reprezintă cel mai spectaculos loc unde poți viziona un film și cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber.” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film

Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat  „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman. Copiii au și ei parte de premiere, filmele „SOUL” și „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor.

 Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

  • direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), iar de la Studiourile Pixar filmul de animație SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație),
  • Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL,
  • Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN.

Pentru a sărbători deschiderea, începând din data de 27 mai până în 1 iunie (inclusiv) fiecare bilet de copil la film aduce după sine un cadou gratuit, un promoțional de film original, Trolls sau Wonder Woman, în limita stocului disponibil.

În ziua de  1 iunie buzoienii sunt așteptați alături de cei mici să se bucure de avanpremierele mult-așteptate:

–      PETER RABBIT: THE RUNAWAY / Peter Iepuraşul: Fugit de acasă, comedia animată mult așteptată

  • iar TOM & JERRY vă cheamă să sărbătorim împreună 80 ani de la prima lor apariție.

În plus, doar de 1 iunie se întorc în cinema trei filme pe care copiii le-au iubit, la un preț unic de 8 lei:

  • TROLLS, care pornesc într-o aventură cu totul specială
  • ADDAMS FAMILY, comedia care spune povestea membrilor Addams
  • ABDOMINABLE, animația care te poartă într-o lume magică

Urmează o vară plină de premiere cinematografice și iubitorii de film sunt așteptați în sălile de cinema. Programul complet al cinematografului Cinema City Buzău, împreună cu detalii despre bilete și promoții vor putea fi găsite pe site-ul www.cinemacity.ro

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP LIGHT (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile și ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.