Oi la apa 3
Un cioban de 60 de ani din Murgești a fost omorât, luni după amiază, de un bărbat de 39 de ani din municipiul Buzău, care l-a surprins pe bărbat păscându-și oile pe terenul aflat în proprietatea sa.
Bărbatul de 39 de ani l-a suprins pe cioban care era însoțit de un alt oier în timp ce se aflau cu animalele pe terenul său și, înarmat cu o rangă, a mers să le ceară socoteală celor doi bărbați.
Nervoși, cei doi ciobani au asmuțit câinele pe proprietarul terenului iar acesta a fost mușcat de animal. Proprietarul terenului a mers acasă să se panseze și s-a întors însoțit de tatăl său să îi îndepărteze pe cei doi ciobani care văzându-l venind i-au spart parbrizul. Văzând acestea, proprietarul terenului a început să îi alerge cu mașina pe câmp pe ciobani până când a dat cu mașina peste unul dintre ei, omorându-l.
Ulterior, cuprins de remușcări, bărbatul de 39 de ani a sunat la Poliție și s-a autodenunțat. Cazul a fost preluat de procurorii criminaliști iar bărbatul de 39 de ani a fost reținut în cursul nopții de luni spre marți pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. […] Un cioban de 60 de ani din Murgești a fost omorât, luni după amiază de un bărbat de 39 de ani din municipiul Buzău care l-a surprins pe bărbat păscându-și oile pe terenul aflat în proprietatea sa. Bărbatul de 39 de ani i-a surprins pe cei doi ciobani cu oile pe terenul său și a mers să le ceară socoteală pentru că au adus animalele pe terenul său. Nervoși cei doi ciobani au asmuțit câinele pe proprietarul terenului iar acesta a fost mușcat de animal. Proprietarul terenului a mers la mașină pentru a pleca să se panseze însă Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.