UPDATE 15:00 Trafiul pe șoseaua de centură a Buzăului a fost redeschis la ora 15.00 după ce o macara a repus pe roți cisterna cu GPL și a îndepărtat-o din zonă.

O cisternă încărcată cu 8 tone de GPL s-a răsturnat, astăzi la prânz, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Cisterna, condusă de un bărbat de 51 de ani din Constanţa, a fost scăpată de sub control în momentul în care conducătorul auto al unei autoutilitare cu remorcă ce circula în faţa cisternei a întors, fără să se asigure. Pentru a evita o nenorocire, şoferul cisternei încărcată cu GPL a tras de volan, maşina a derapat, răsturnându-se peste gardul cimitirului din zona fabricii de bere.

Din fericire, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău spun că nu există risc de incendiu ori de explozie pentru că cisterna cu GPL nu a suferit avarii şi nu există scurgeri de gaze. Zona este însă izolată iar traficul pe şoseaua de centură a Buzăului este izolat, poliţiştii dirijând autovehiculele pe alte trasee.

O macara a fost direcţionată în zonă pentru a repune cisterna pe roţi însă a fost necesar un alt utilaj de dimensiuni mai mari după ce prima intervenţie a eşuat. La ora transmiterii acestei ştiri, o a doua macara încearcă să repună cisterna cu GPL pe roţi.

În urma accidentului nu există victime, traficul pe şoseaua de centură a Buzăului fiind blocat din jurul orei 12.00.

 

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.