Președintele PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală, cel care anunța că va sustine candidatura din postura de independent a lui Victor Mocanu la președinția Consiliului Județean, pare să nu mai fie așa de ferm pe poziții, cu câteva săptămâni înainte de alegeri. Edilul-șef buzoian a anunțat astăzi într-o conferință de presă că, în ciuda sondajelor lansate pe piață de adversarii săi care îl arată necâștigător în lupta pentru fotoliul de primar, ca lider al PSD Buzău și-a propus să câștige atât Palatul Comunal, un număr impresionant de primari precum și șefia Consiliului Județean.
”Am lansat un targhet extraordinar de serios și anume să câștigăm 45 de primari și președintele Consiliului Județean, targhet care va fi atins indiferent ce spun sondajele pe care le prezintă unul și altul”, a precizat primarul Constantin Boșcodeală.
Solicitat să spună a cui va fi victoria la președinția Consiliului Județean, acolo unde există atât candidatul USL, senatorul Cristi Bîgiu, care ar trebui să fie susținut de PSD, PNL și PC, dar și cumătrul lui Constantin Boșcodeală, Victor Mocanu, ca și candidat independent, primarul Buzăului a surprins declarând că în mod cert victoria la șefia Consiliului Județean va aparține USL.
Reporter: „O victorie la Consiliul Județean înseamnă o victorie a domnului Mocanu sau a USL?”
Constantin Boșcodeală: „Evident, victoria va fi a USL fără probleme. Eu v-am spus care este ținta PSD dar sunt consvins că și PNL va lupta să aibă cât mai mulți primari pentru că, în prezent, avem 70 la sută din primari, procent pe care îl consider mic.”
Declarația primarului Constantin Boșcodeală este prima de la desemnarea candidaților Uniunii Social Liberale în care își manifestă încrederea că victoria la Consiliul Județean va reveni candidatului USL. Până acum, Boșcodeală a declarat cu fiecare ocazie că partidul pe care îl conduce nu va susține candidatura liberalului Cristi Bîgiu la președinția Consiliului Județean iar câștigător la șefia miniparlamentului județean va fi Victor Mocanu, care nicidecum nu este omul sprijinit de USL.

Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2012/04/Constantin-BOSCODEALA1.mp3|titles=Constantin BOSCODEALA]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.