Anul viitor ar putea venii cu noi schimbări în ceea ce privește activitatea municipalității. Primarul Constantin Toma  a anunțat, joi, că o parte din angajații Primăriei Buzău ar putea fi mutați într-o nouă locație pentru desfășurarea activităților cu publicul. Măsura vine după ce s-a constatat că spațiul de care dispun în prezent serviciile din cadrul municipalității sunt total insuficiente iar lucrul cu cetățeanul nu se poate desfășura așa cum ar fi normal.

„Am vizitat fiecare birou din Primărie și am constatat că 95 la sută sunt niște birouri foarte mici, îngropate în dosare cu câțiva oameni înghesuiți și când vin cetățenii nu le poți oferi măcar un scaun că nu ai loc”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Edilul a identificat deja și un spațiu care ar putea fi potrivit pentru activitatea cu publicul  a funcționarilor din Primăria Buzău și aceasta este clădirea Bazarului. De anul viitor aceasta ar putea fi reproiectată astfel încât aici să se poată amenaja birourile de care este atâta nevoie.

„Începând de anul viitor vreau să intrăm în reproiectarea și refacerea clădirii Bazarului și ceea ce se face acum cu cetățeanul buzoian să fie mutat acolo iar aici să se desfășoare activitățile strategice și o parte să devină chiar muzeu. O să încercăm să unim cele două Primăriii și să facem ceva cu acest centru vechi. Să facem locuințe sociale ca să reușim să îi mutăm de aici pe oamenii ăștia pentru că unii au fost puși aici și nu plătesc nimic de ani de zile” a declarat primarul Constantin Toma.

În ceea ce privește comercianții care își desfășoară activitatea în prezent în clădirea Bazarului Constantin Toma a declarat că va încerca să le găsească alte locuri dat fiind că oricum nu prea mai au „cine știe ce vânzare și mulți  dintre ei s-au rărit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.