Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a semnat vineri, contractul de finanţare al proiectului „Reabilitarea termică a pavilionului 31 – Învăţământ din cazarma 329-Boboc”, cod SMIS 118344. Astfel, până la 31 octombrie 2020 va fi reabilitată termic clădirea Școlii de aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc, în vederea creşterii eficienţei energetice a clădirii şi utilizării energiei din surse regenerabile.

În cadrul aceluiași proiect vor fi reabilitate termic sistemele de încălzire şi de furnizare a apei calde de consum și vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu.

De asemenea, vor fi instalate, reabilitate şi modernizate sistemele de climatizare şi ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior şi vor fi executate lucrări de reabilitare şi modernizare a instalaţiilor de iluminat în clădiri.

Valoarea totală a cererii de finanţare este de 18.524.541,14 lei, din care finanţare externă nerambursabilă în valoare de 8.935.963,53 lei și cofinanţare a cheltuielilor eligibile şi neeligibile în valoare de 9.588.577,61 lei.

Proiectul „Reabilitarea termică a pavilionului 31 – Învăţământ din cazarma 329-Boboc”, cod SMIS 118344 este implementat de Secretariatul general al Ministerului Apărării Naționale, cu sprijinul Direcţiei domenii şi infrastructuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.