Client Farmacie

Poliţiştii şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău continuă continuă ancheta pentru identificărea mamei nou-născutului al cărui cadavru a fost găsit în ziua de 21 iulie, în bena unui autoturism parcat pe raza municipiului Buzău, pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu şi clarificării tuturor împrejurărilor în care a fost comis omorul.
În acest context, anchetatorii solicită unui bărbat care apare în imaginile surprinse în după-amiaza zilei de 22 iulie de camerele de supraveghere dintr-o farmacie situată în apropierea locului în care a fost găsit nou-născutul, să se prezinte la poliţie pentru a se clarifica dacă deţine informaţii ce pot fi utile anchetei.
De asemenea, poliţiştii solicită persoanelor care îl recunosc pe bărbatul respectiv să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, pentru a furniza date ce pot duce la identificarea lui.
Reamintim că în dimineaţa zilei de 21 iulie, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat cu privire la faptul că în bena unui autoturism ce era parcat pe o alee dintre străzile Ciucurete şi Ciochinescu, a fost găsit cadavrul unui făt de sex bărbătesc.
În urma efectuării necropsiei cadavrului fătului de sex bărbătesc, medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău au constatat că acesta a fost născut la termen, iar moartea a fost violentă.
În cadrul activităţilor demarate de la sesizarea acestui incident, au fost efectuate investigaţii, audieri, verificări la unităţi spitaliceşti, cabinete medicale şi unităţi farmaceutice, la aceste operaţiuni fiind angrenate efective de la mai multe structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.