Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a luat decizia restricționării circulației pe drumul național DN10 până la finalul anului din pricina lucrărilor ce se efectuează la viaductul Stânca Teherău. Astfel, începând de marți, a fost interzisă circulația pe viaductul avariat a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, traficul rutier urmând a se desfăşura pe următoarele rute ocolitoare:
-autovehiculele cu MTMA cuprins între 3,5 tone ÷ 7,5 tone, vor circula pe traseul Buzău – DN 10 – Cislău (km 47+070) – DJ 102B – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia – DN 1A – Săcele – DN 1 – Braşov;
-autovehiculele cu MTMA ≥ 7,5 tone vor utiliza ruta Buzău – DN 1B – Ploieşti – DN 1A – Braşov.
De asemenea, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mica de 3,5 tone vor traversa viaductul pe o singură bandă de mers cu dirijarea alternantă a autovehiculelor pe singurul sens de deplasare deschis traficului.
Totodată, menţionăm că viteza de deplasare a autovehiculelor pe acest sector de drum va fi limitată la 10 km/h, pentru ambele sensuri de deplasare. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

1 COMENTARIU

  1. […] Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a luat decizia restricționării circulației pe drumul național DN10 până la finalul anului din pricina lucrărilor ce se efectuează la viaductul Stânca Teherău. Astfel, începând de marți, a fost interzisă circulația pe viaductul avariat a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, traficul rutier urmând a se desfăşura pe următoarele rute ocolitoare: -autovehiculele cu MTMA cuprins între 3,5 tone ÷ 7,5 tone, vor circula pe traseul Buzău – DN 10 – Cislău (km 47+070) – DJ 102B – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.