jandarmi marcaje
Drama din Vrancea unde 4 persoane au fost găsite moarte de frig după ce s-au rătăcit în pădure s-ar putea repeta, din păcate, la Buzău. Asta după ce un bărbat din Bisoca, în vârstă de 66 de ani, a plecat de acasă la cules de ciuperci și nu s-a mai întors. De trei zile este căutat de efective importante de oameni ai legii, polițiști, pompieri, jandarmi dar și de localnici, însă nici urmă de bărbat.

Dispariția bărbatului din Bisoca a fost anunțată la 112 duminică seară. De atunci sunt trei zile de căutări întrerupte doar pe timpul nopții. Circa 40 de oameni îl caută pe om în pădurea de pe raza localității Bisoca, însă până acum nu au dat de urma sa.
”Jandarmi, polițiști, pompieri și localnici caută un bărbat dispărut de acasă în data de 18 octombrie. Astăzi continuă căutările în zona Lacurile, comuna Bisoca, aceasta fiind cunoscută ca o zonă împădurită, greu accesibilă, fapt ce îngreunează acțiunea noastră de căutare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Georgiana Nazîru.
Potrivit rudelor, bărbatul nu ar fi cunoscut cu afecțiuni medicale. El a mai plecat și în trecut la pădure, după ciuperci, însă niciodată nu a întârziat atât de mult. Cunoscuții pensionarului speră ca acesta să fie găsit în viațăm chiar dacă sunt trei zile de când nimeni nu mai știe nimic de el.

2 COMENTARII

  1. […] Drama din Vrancea unde 4 persoane au fost găsite moarte de frig după ce s-au rătăcit în pădure s-ar putea repeta, din păcate, la Buzău. Asta după ce un bărbat din Bisoca, în vârstă de 66 de ani, a plecat de acasă la cules de ciuperci și nu s-a mai întors. De trei zile este căutat de efective importante de oameni ai legii, polițiști, pompieri, jandarmi dar și de localnici, însă nici urmă de bărbat. Dispariția bărbatului din Bisoca a fost anunțată la 112 duminică seară. De atunci sunt trei zile de căutări întrerupte doar pe timpul nopții. Circa …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.