Tenisul de câmp devine un sport îndrăgit şi practicat de către tot mai mulţi buzoieni. Dovadă şi numeroasele turnee destinate amatorilor, desfăşurate pe terenurile din Buzău unde participanţii ţin să demonstreze că de la meci la meci capătă experienţa iar orice competiţie este binevenită. Un exemplu în acest sens îl reprezintă şi cei care în weekendul trecut ,,înarmaţi” cu rachete şi seturi de mingi au mers la moderna bază sportivă Tenis Club Alex Nicolas, aflată lângă podul de la Mărăcineni şi care a găzduit prima ediţie a Cupei ,,Aşii de toamnă”, competiţie apreciată de toţi cei prezenţi. La turneul rezervat probei de dublu şi organizat de Doru Grigore şi al cărui sponsor principal a fost Nikost Impex S.R.L. au participat 16 jucători. Trofeul pus în joc a fost adjudecat de Nicu Cojocaru şi Petrică Chibulcutean care în finală s-au impus cu scorul de 2-0 la seturi în faţa lui Francisco Stoica şi Marian David. Pe locul III s-au clasat Victor Şerbănică şi Constantin Solomon, aceştia învingând dublul Cristi Roşu-Alexandru Roşu. Ceilalţi participanţi au fost: Doru Grigore-Claudiu Dinu, Sorin Busuioc-Marius Grigore, Marius Dinu-Marian Lambru şi Virgil Păunescu-Cristi Păunescu.
După înmânarea premiilor a urmat şi o masă festivă la care cei prezenţi au ciocnit un pahar cu vin sau bere şi au discutat despre turneul încheiat,considerat pe bună dreptate,unul spectaculos, şi în acelaşi timp au pus la cale organizarea unei alte competiţii.
De menţionat că ,,Club Alex Nicolas” este afiliat la Federaţia Română de Tenis de Câmp iar în curând baza sportivă va dispune şi de o sală, graţie investiţiei pe care o face unul dintre laureaţii Cupei ,, Aşii de toamnă”, Nicu Cojocaru.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.