Circulatie blocata SIRIU-9

Autoritățile au luat decizia deschiderii de marți seară a drumului național 10 care leagă Muntenia de Ardeal. Astfel, începând din data de 16 septembrie, între anumite intervale orare, circulația pe DN 10 Buzău-Brașov va fi posibilă, sub îndrumarea polițiștilor și a drumarilor prezenți în zonă.

”Începând cu data de 16 septembrie a.c., drumul naţional 10 Buzău – Braşov, între kilometrii 80+950 de metri – 81+0,50 de metri, se redeschide circulaţiei pentru toate autovehiculele cu masă maximă autorizată de până la 7,5 tone.

Autovehiculelor le va fi permis accesul pe o singură bandă de circulaţie, în mod controlat, zilnic, în următoarele intervale orare:

–         06.30 – 08.30;

–         12.00 – 14.00;

–         18.00 – 20.00.

De asemenea, conducătorii auto pot folosi şi rutele ocolitoare:

–         DN 1B Buzău – Ploieşti, DN 1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

–         DN 10, km 47 + 100, DJ 102B Cislău – Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN 1 A Cheia – Săcele”, se arată într-un comunicat de presă remis marți de IPJ Buzău.

 

Circulația pe DN 10 Buzău-Brașov a fost blocată la finele lunii august din cauza unei masive alunecări de teren produsă în zona barajului Siriu. Din nefericire pentru șoferii care folosesc periodic această rută, este foarte probabil ca probleme de trafic pe DN 10 Buzău-Brașov să mai apară. În plus, restricțiile impuse începând de marți, foarte probabil, vor fi menținute multă vreme de acum încolo.

 

Ciprian STERIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.