Adonis DRAGNEA

Direcția Sanitar Veterinară Buzău are șef nou, în persoana lui Ion Niculicea, trimis în județ de la Piatra Neamț, după ce de la Centru s-a luat decizia schimbării lui Adonis Dragnea de la vârful instituției.

 

Odată cu schimbarea din funcție, activitatea lui Dragnea la șefia DSV a devenit subiect de anchetă a specialiștilor din cadrul Comisiei de Disciplină a Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Până la finalizarea cercetării disciplinare, Adonis Dragnea a fost trecut pe o funcţie de execuţie în cadrul DSV Buzău.

 

Oficial nu se cunoaște motivul schimbării din funcție a lui Adonis Dragnea însă este posibil ca mutarea să aibă loc pe fondul crizei generate de boala limbii albastre, la Buzău fiind confirmat în urmă cu câteva săptămâni primul focar de boală din România. Mai mult, Dragnea parcă ar fi avut și premoniție odată cu declanșarea acestei crize. Imediat după confirmarea focarului de boala limbii albastre la Buzău, într-o ședință la Prefectură având ca temă acest subiect, Dragnea a mers la reuniunea cu primarii din județ având la purtător un reportofon pe motiv că trebuie să demonstreze cum și-a făcut treaba în situația în care cineva îl va trage la răspundere pe această temă, a modului în care s-a gestionat la Buzău de către DSV criza bolii limbii albastre. În timpul şedinţei cu pricina, subprefectul George Sava i-a cerut demisia lui Adonis Dragnea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.