Și în acest an, Colegiul Național „B.P. Hasdeu” este în fruntea școlilor buzoiene în ceea ce privește numărul de elevi calificați la olimpiade și concursuri naționale. Nu mai puțin de 75 de elevi s-au calificat la 19 olimpiade școlare, reprezentând 24 de discipline din planurile de învățământ, rezultatele obținute fiind superioare celor din anii trecuți. Alături de cei 75 de elevi calificați în concursurile naționale, Hasdeul se poate mândri și cu o participare la Olimpiada Internațională de Limba Latină unde s-au calificat 2 eleve.
În acest an, elevii au fost pregătiți de un număr de 40 de profesori dintre care 39 sunt profesori ai colegiului cărora li s-a adăugat profesorul Dănuț Ilie de le Liceul Tehnologic C. Nenițescu, cel care a pregătit, la fel ca și în anii anteriori, elevii pentru Olimpiada de Astronomie și Astrofizică.
Nu au fost mai prejos nici elevii din clasele de gimnaziu ale Colegiului Național B.P. Hasdeu. Astfel, elevii din clasele a V-a, a VII-a și a VIII-a s-au calificat la olimpiadele de matematică, fizică și cultură civică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.