Colegiul Național „Mihai Eminescu” a deschis, luni, seria manifestărilor dedicate împlinirii a 100 de ani de existență

1
358

Colegiul Național „Mihai Eminescu” a aniversat, luni ziua patronului spiritual al unității de învățământ și a deschis totodată seria de manifestări care marchează împlinirea a 100 de ani de existență a liceului.

„Este o triplă sărbătoare având în vedere că este ziua patronului nostru spiritual, Ziua Culturii Naționale și se întâmplă totul în anul Centenarului Marii Uniri. Totodată, deschidem astăzi seria manifestărilor prilejuite de împlinirea, pe 12 octombrie 2019, a 100 de ani de la înființarea liceului. Am ales să deschidem seria manifestărilor cu un an înainte pentru că oferta este una bogată și nu vrem să pierdem nimic. Avem astăzi un program artistic dedicat lui Mihai Eminescu, mâine o întâlnire cu criticul Alex Ștefănescu, sâmbătă un concert al corului Madrigal, în martie un concert cu domnul violonist Alexandru Tomescu, în mai competiții sportive patronate de doamna președinte Laura Badea și în luna aprilie plantarea de tei, teiul fiind simbolul poeziei eminesciene”, a precizat directorul colegiului Camelia Voicu.

La evenimentul de luni au participat foști și actuali profesori și elevi, actori și oficialități locale în frunte cu primarul Constantin Toma și subprefectul Sorin Gheorghe.

1 COMENTARIU

  1. Atât eu cat și soțul meu ( nu ne cunoztram pe atunci) am participat la festivitatea ce sarbatorea 75 de ani de la înfiintarea liceului. O contributie deosebită au avut atunci Prof . Lb si lit rom. Liana Iordănescu și Prof. de fizică Stoica. Mi-ar plăcea să revad imagini . Frumoase momente! Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.