Comandantul Divizei 2 Infanterie „Getica”, generalul Petrică Lucian Foca a transmis o scrisoare deschisă locuitorilor orașului Buzău înainte sărbătoririi a 100 de ani de la înființarea Armatei a 2-a. Prin intermediul scrisorii comandantul structurii militare buzoieni își cere scuze anticipat de la locuitorii orașului pentru disconfortul creat de manifestările militare.

 

SCRISOARE DESCHISĂ

ADRESATĂ LOCUITORILOR MUNICIPIULUI BUZĂU

 

La 18 august 2016, Divizia 2 Infanterie ,,Getica”, sărbătoreşte Centenarul Armatei a 2-a. Evenimentul va fi un prilej de promovare a simbolurilor şi al tradiţiilor militare, cu o înaltă încărcătură emoţională atât pentru noi ca militari ai diviziei cât şi pentru locuitorii municipiului Buzău.

Activităţile prilejuite de Centenarul Armatei a 2-a se vor desfăşura şi în data de 18 august 2016, începând cu orele 11.00, când, pe platoul din faţa Prefecturii din Buzău, va avea loc o Parada Militară, organizată cu structuri din compunerea Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”.

Momentul festiv, organizat în cooperare cu autorităţile locale, judeţene şi structuri ale Ministerului Afacerilor Interne din Buzău, dedicat şi locuitorilor acestui oraş, va atrage după sine, resticţionarea şi închiderea unor artere de circulaţiei din  municipiu.

ASTFEL:

 

1 07.30

 

10.30

– Restricţionarea circulaţiei pe bd. Mareşal Alexandru Averescu în zona sediului Diviziei 2 Infanterie „Getica” pentru primirea invitaţilor şi a participanţilor la ceremonie.
2 08.30

 

 

10.30

– Restricţionarea circulaţiei pe traseul: U.M. 01671, bd. Unirii, bd. Mareşal Alexandru Averescu, bd. Stadionului, bd. N. Bălcescu, pentru deplasarea personalului şi a tehnicii militare pentru realizarea dispozitivului de defilare,
3 09.30

13.00

– Închiderea circulaţiei pe bd. Nicolae Bălcescu de la intersecţia cu bd. Stadionului până la intersecţia cu str. Col. Buzoianu;
4 09.30

13.00

– Închiderea circulaţiei pe bd. Nicolae Titulescu de la intersecţia cu bd. Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu str. Democraţiei;
5 09.30

13.00

– Închiderea circulaţiei pe str. Spiru Haret de la intersecţia cu bd. Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu str. Patriei;
6 12.30

 

13.00

– Restricţionarea circulaţiei pe traseul: bd. Nicolae Bălcescu, bd. Unirii, U.M. 01671, pentru defluirea personalului şi a tehnicii militare participante la defilare.
7 13.00

13.30

-Restricţionarea circulaţiei pe str. Spiru Haret pentru defluirea invitaţilor şi participanţilor.
8 21.00

 

21.50

– Restricţionarea circulaţiei pe traseul: Piaţa Dacia, str. Tudor  Vladimirescu, Str. Obor, bd. Unirii, bd. Nicolae Bălcescu, bd. Mareşal Alexandru Averescu, sediul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, pentru ceremonia militară de retragere cu torţe.

 

Pentru disconfortul creat, vă adresăm rugămintea, dumneavoastră locuitori ai municipiului Buzău,  de a înţelege demersurile noastre organizatorice faţă de acest moment istoric şi de a primi scuzele noastre anticipat.

Vă adresăm   încă odată, respectuos, invitaţia de a participa alături de noi la acest măreţ eveniment.

 

 

COMANDANTUL DIVIZIEI 2 INFANTERIE ,,GETICA”

General-maior dr.Petrică-Lucian FOCA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.