Comandantul Poliției buzoiene, comisarul șef Ion Marin, a fost demis în această noapte, ca urmare a numărului mare de incidente electorale înregistrate în județul nostru. Comisarul șef Ion Marin va fi înlocuit de unul din adjuncții IPGR, acesta urmînd să preia cîrma Inspectoratului chiar din această noapte. Oficialul a ajuns deja la Buzău și va coordona activitatea Poliției buzoiene pe toată perioada alegerilor.

Demiterea lui Marin vine după ce în această seară, liderii PDL și PNL, Cezar Preda și Cristi Bîgiu, au reclamat că Victor Mocanu, candidatul independent la șefia CJ Buzău, este pe cale să producă cea mai mare fraudă produsă vreodată la vreun tur de scrutin.Potrivit celor doi lideri politici, Mocanu ar fi fabricat buletine de vot pe care ar urma să le distribuie în tot județul. De asemenea, mulți dintre șefii secțiilor de votare din  județ au plecat acasă cu ștampila de  control, manevră care contravine deciziei Biroului Electoral Central, și care ar putea duce la fraudarea votului.

Conducerea IPJ Buzău va fi asigurată în perioada următoare de către comisarul șef Vasile Osiac, directorul Direcției Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R..

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.