La Buzău, candidații la primele funcții administrative și-au exercitat dreptul la vot încă de la primele ore ale dimineții.

Primul dintre candidaţi care a votat a fost Marian Cristinel Bîgiu, candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean Buzău.  Bîgiu a sosit la secția de votare alături de soție şi fiica sa. După exprimarea votului Bîgiu a declarat că speră ca buzoienii să meargă în număr mare la vot, pentru că aşa este normal într-o ţară democratică.

„Am votat pentru schimbare, pentru ca și copiii noştri să-şi poată face un viitor la Buzău. După sondajele fcute înainte de alegeri prezența ar trebui să fie peste 60 la sută, e un lucru bun şi normal să ne exprimăm opţiunea pentru cei care ne vor conduce în următorii patru ani”, a declarat senatorul liberal Cristi Bîgiu.

 

Următorul care a votat a fost candidatul independent la Primăria municipiului Buzău, Paul Negoiţă. El a venit la secția de votare amenajată la Liceul Agricol alături de soție și cei doi copii și a urat succes tuturor membrilor secțiilor de votare.

„Am votat pentru buzoieni, pentru viitorul nostru, vreau un oraş curat moral şi administrativ. Votul este acordat viitorul oraşului, un oraş care are mari probleme, un oraş în care avem ne voie de solidaritate, nu mai avem nevoie de mizerii, ci de căludră umană, de valori pe care să le respectăm şi să le aplicăm în administraţie şi în relaţiile interumane”, a declarat preotul Paul Negoiță, candidat independent la Primăria municipiului Buzău.

 

Celălalt candidat independent Victor Mocanu, a venit la vot însoțit de soție și a declarat la final că a ales „continuitatea proiectelor pentru buzoieni”.

„Am votat pentru continuitate, pentru progresul judeţului, pentru proiecte pentru sănătatea buzoienilor, care să ne asigure dezvoltarea în continuare a judeţului. E un gest de responsabilitate”, s spus astăzi, Victor Mocanu.

 

 

Candidatul PDL la șefia Consiliului Județean, deputatul Cezar Preda a sosit la urne în jurul orei 10.30 însoțit de soția sa. Cei doi au votat rapid iar la final Preda a declarat că a optat pentru dispariția mafiei locale încuscrite.

„După cum era previzibil votul meu a fost dat pentru ca această mafie locală încuscrită să dispară și să lase județul și orașul în pace ”, a declarat ferm liderul democrat-liberal buzoian, Cezar Preda.

 

Mai puțin matinal a fost în acest an primarul Constantin Boșcodeală care a ajuns la secția de votare de care aparține în jurul orei 11.00. Boșcodeală a venit însoțit de soția sa care a rămas însă în afara secției deoarece domiciliul din acte era arondat altei secții de votare.  Primarul municipiului Buzău s-a arătat surprins de numărul mare de alegători ieșiți la vot dar a delarat că acesta este un lucru bun și a îndemnat buzoienii să vină în număr mare la urne.

„Am votat pentru stabilitate, încredere și echilibru. Am votat cu dragoste pentru buzoieni. Cu toate că am făcut mai multe secții de votare observ că lumea este interesată de acest proces electoral și sunt foarte mulțumit de acest lucru. Le urez reprezentanților  din secțiile de votare succes iar buzoienilor le cer să vină la vot”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală.

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.