Dragon MALL
De câteva săptămâni un spațiu comercial situat în Piața Teatrului se modernizează de zor, aici urmând a se deschide un magazin cu mărfuri chinezești ce vor fi vândute la preț de producător. Speriați de concurență comercianții din Piața Gorbaciov au dat buzna în Primărie pentru a-l determina pe edilul Constantin Boșcodeală să facă ceva să oprească deschiderea noului „mall”.
Aproape 100 de comercianți au venit dimineață cu jalba în proțap la Constantin Boșcodeală, turnând vrute și nevrute despre proprietarul noului „mall” doar, doar edilul șef va fi înțelegător, ca de fiecare dată, și îi va ajuta să nu ajungă în faliment. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, primarul Buzăului le-a transmis comercianților că nu are cum să îi ajute și i-a lăsat să înțeleagă că și la Buzău legile concurenței trebuie lăsate să funcționeze.
Ca să nu plece total nemulțumiți, edilul le-a promis că va studia atent situația noului investitor astfel încât să se asigure că noul centru comercial are toate avizele și aprobările necesare. Cât despre politica prețurilor ce se aude că vor fi practicate de noul magazin comercianții din Gorbaciov vor trebuie fie să se alinieze fie să își închidă afacerile pentru că mai mult ca sigur marfa,ca la mai toate magazinele din centrul orașului, va fi aceiași.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.