agricultura Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice prezintă, miercuri, trei propuneri legislative la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău în fața fermierilor dar și a reprezentanților administrațiilor locale din județ. Pe ordinea de zi a ședinței se vor dezbate trei proiecte legislative, două care prevăd propuneri la Codul Fiscal și o altă propunere legată de Codul Silvic.
La ședință este așteptat, pe lângă reprezentanții Direcției Agricole și ai APIA Buzău, și directorul general al APIA Dorel Gheorghe Benu. Pe lângă cele trei proiecte legislative aflate în dezbatere agricultorilor buzoieni le va fi prezentată Politica Agricolă Comunitară 2014-2020 și vor putea adresa întrebări membrilor comisiei și factorilor de decizie prezenți legate de probleme de actualitate din agricultură.
Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii din Parlamentul României este formată din 37 de persoane, este condusă de deputatul vrâncean Nini Săpunaru și membru în comisie este și deputatul buzoian Marian Ghiveciu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.