Intilnire directori

 

Prefectura Buzău, prin vocea subprefectului Vasile Alecu, a anunțat luni că va constitui o comisie de verificare care să verifice modul în care directorii unităților de învățământ s-au implicat pentru ca elevii să fie primiți în bune condiții în bănci, la începutul noului an școlar.

Comisia de verificare își va începe activitatea cu două săptămâni înainte de începerea cursurilor și îi va viza pe toți managerii școlilor și grădinițelor care vor trebui să demonstreze că au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca debutul noului an de învățământ să înceapă sub bune auspicii.

” Oricum, toate instituțiile statului, DSP, IPJ, OPC, DSV, ISU vor face controale, dar dincolo de aceste controale o să constitui, prin ordin, o comisie în ultimele două săptămâni înainte de a începe școala care să verifice cum ați reușit să vă puneți la punct pentru începerea cursurilor”, a declarat luni subprefectul de Buzău, Vasile Alecu.

Reprezentantul Prefecturii a participat luni alături de reprezentanţi ai conducerii Inspectoratului Scolar Județean, la o sedință cu toți directorii unităților de învățământ din județ.

La ședință au mai participat reprezentanții IPJ Buzău, Jandarmeria, ISU, OPC, DSVSA și  DSP, scopul întâlnirii fiind  adoptarea unui plan comun de măsuri în vederea pregătirii începerii noului an școlar.

 

Ciprian STERIAN

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.