Facebook COmpania de Apa

Compania de Apă Buzău ș-a lansat, de miercuri, pe Facebook. Motivația operatorului regional de apă/canalizare de a deveni activ pe rețelele de socializare are la bază mai multe argumente:

– obligația de a ține pasul cu tendințele care influențează societatea;

– nivelul de comunicare al Companiei de Apă Buzău cu clienții poate fi îmbunătățit considerabil prin utilizarea acestei platforme de socializare;

– informațiile utile care țin de activitatea de profil (investiții, sistări ale serviciilor, avarii) pot ajunge mult mai repede la consumatori prin mijlocirea paginii de Facebook decât prin mijloacele tradiționale (anunțuri prin mass-media, afișe la intrarea in bloc).

Pagina de Facebook a Companiei de Apă Buzău poate fi accesata prin intermediul linkului aflat pe prima pagina a website-ului www.cabuzau.ro sau la adresa https://www.facebook.com/apabuzau.

Conducerea Companiei de Apă speră să găsească sprijinul necesar din partea buzoienilor  în demersul de a oferi comunității locale informațiile cele mai utile despre activitatea de alimentare cu apă/canalizare. În acest sens, a fost creată adresa de email cabuzau@gmail.com, pe care utilizatorii pot să trimită reacții și sugestii.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca au pagina FB, ca ceea ce ne livreaza ca apa potabila sunt laturi. Cateva sambate si duminici la rand pe Unirii Sud si Spiru Haret se livreaza apa cu rugina si nimeni nu se sesizeaza. Cu ce sa gatim, cu ce sa ne spalam, ni s-au patat rufele, instalatiile sanitare, s-au infundat filtrele…si ei isi fac reclama. OPC-ul ar trebui sesizat, fiindca noi platim cea mai scumpa apa din tara, ba chiar si pe cea de nefolosit, cea cu rugina si negreala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.